/ Mat & Dryck / Nöje / Vardag /

Sista chansen för Christoffers studentpresent!

När Christoffer tog studenten, för två år sedan, fick han två skyview biljetter av mig och idag var sista chansen att använda de. Trots att jag vaknade upp med rödsprängda och rinnande ögon åkte vi in till stan för att använda de, som vi lovat varandra. Det var supermysigt, men nu ligger jag i sängen och kurerar mig. Bilderna ovan kommer från dagen. Jag ser ut som stryk idag så ni får titta på mig en annan gång, därför bjuder jag på fina bilder av Christoffer istället. Jag tröstade mig med första besöker på Starbucks och lite annat gott. Eller ja, det var snarare Christoffer som tröstade mig med det..
 
Jag skulle egentligen ha åkt till Felizia på grillkväll i Norrtälje och fira hennes 19 års dag, men jag kände att jag inte skulle klara av det eftersom min pollen allergi bröt ut på nytt i natt. Det gjorde lite ont i hjärtat att meddela henne det, men det blir fler gånger ♥ 
 
Ha nu en fortsatt bra lördag, mina vänner! 
Själv är jag inne på säsong fyra av One Tree Hill ♥
 
 
/ Nöje /

Luckies girl on the planet.

No more words ever needed. I love this man ♥
 
 
/ Nöje / Vardag /

Mycket kärlek.

Det har varit mycket att göra nu, men det börjar närma sig studenten och då blir det förhoppningsvis lugnare. 
I fredags hade vi premiär för musikalen med lag ett och i lördags var det premiär för lag två. Jag blev sex buketter rikare och jag måste säga att jag är väldigt nöjd över min insats. Igår var det mors dag, så jag åkte iväg och köpte en bukett till mamma på morgonen. På kvällen såg vi en film tillsammans. Mamma gav mig "Du är bäst"-choklad, men i själva verket är det ju hon som är bäst! 
Dessutom har coca cola börjat med namn på cola flaskorna igen och jag tycker fortfarande att det är så barnsligt kul! Jag köpte det självklart igår!
 
Idag är det två föreställningar med lag ett på schemat, varav det första ska spelas in. Imorgon har vi två föreställningar med lag två, där vi också ska spela in en föreställning, och sedan är den sista föreställningen på onsdag. Idag är det förresten tio dagar kvar till studenten. Nästa vecka smäller det! 
 
Ha en bra dag och en härlig vecka ute i det fina vädret!